Irta : Tom 2017. december 6., szerda

A Fénymunkás „dolga”, jobban mondva képessége, hogy felismerje, meglássa azt, hol van szükség a világban, a környezetében a gyógyításra és ha lehetősége van rá, el is látja ezt a gyógyító szerepet, ugyanis képes érezni és közvetíteni a gyógyító energiát. Úgy gondolod, hogy talán te ilyen személy vagy? Zongorázd végig a jeleket és kiderül!



1. Nagyszerűen érzed magad akkor is, mikor egyedül vagy

Soha nem érzed rosszul magadat, amikor egymagad vagy. Sőt, szeretsz is egyedül lenni, már egészen gyerekkorod óta. Érzed, hogy különc vagy, nem olyan, mint a többi ember.  Élvezed az elszigeteltséget, mert olyankor pihenhet a tested és a lelked, megtisztíthatod őket. A nagy gondolatok mindig akkor jönnek, mikor egyedül vagy és elmélkedsz. Olyankor szánsz időt a személyes fejlődésedre is, meditálsz vagy jógázol, keresed a kapcsolatot a természettel és igyekszel még több bölcsességet szívni magadba és rejtett tudást hozni magadból a felszínre.

2. Empata is vagy

Nem csak Fénymunkás, hanem kettő az egyben vagy, tehát empata is. Vagyis könnyen átveszed mások érzéseit anélkül, hogy szóba elegyednél velük. Elég rájuk nézned, hogy tudd, mit éreznek. Emiatt is szeretsz néha egyedül lenni, mert olyankor legalább nem veszed át azt a rengeteg érzelmet. Érzékenységed lévén sokszor szenvedsz mások fájdalmától, még akkor is, ha csak a hírekben látod a borzalmakat.

3. Él benned a segíteni vágyás

Határozottan küldetéstudatod van. Szeretnél segíteni másoknak, legyen az ember, állat vagy a Föld maga. És képes is vagy arra, hogy segíts nekik, hogy meggyógyítsd őket! Képes vagy mozgatni az Univerzum erejét, hogy jót tehess másokkal és valóban cselekedj. Persze nem erőszakkal segítesz másoknak. Igaz, az állatoknak, a környezetnek, a világnak szívesen küldesz bármikor gyógyító energiákat, de ha emberekről van szó, lehetőség szerint megkérdezed őket, segíthetsz-e megszabadulni a félelmeiktől, utat mutatni, tanácsot adni vagy éppen gyógyítani a lelküket vagy a testüket. Ezért is választottál olyan szakmát, vagy hobbit, ahol mindezt megteheted.

4. Megvilágítod az elméket és a szíveket

Elvégre Fénymunkás vagy! Olyan vagy, mint csillag az égen, a fényforrás a sötétben. Megvilágítod az emberek szívét és lelkét, amitől nem csak nyugodnak, szeretetteljesnek érzik majd magukat, hanem rádöbbenhetnek hibáikra, félelmeikre, mit éreznek és gondolnak igazából, illetve arra, hogy mi a feladatuk a világban.

5. Tisztelsz minden életet

Nem bírod elviselni az erőszakot, sem az emberi, sem az állatok életének kioltását, de még csak a tömeges erődirtást sem.  Talán emiatt nem is eszel húst és törekszel környezettudatosságra. Mert tisztelsz és becsülsz minden életet. Védelmezni akarod az életet a bolygón és magát a Földet is.

6. Van benned egy kis lázadó

Rettentően bátor vagy. Nem félsz kimondani az igazat és kiállni az elnyomás ellen. Nem bírod az igazságtalanságot. Ha valakinek – vagy éppen a sajátod – érdeke úgy kívánja, szenvedélyesen felszólal és gátat szabsz az igazságtalanságnak. Nem is vagy egészen része a társadalomnak, nem azt teszed, amit elvárnak tőled, hanem amit őszintének tartasz. Nem játszol szerepet, nem vagy képmutató, nem akarsz tömegcikk lenni. Azt teszed, amiben hitedet leled.

7. Tele vagy szeretettel

Szereted az embereket, az állatokat, a Földet, mindent. Csupa szeretet vagy másokkal szemben, mert tudod, hogy elsősorban ez a szeretet az, ami gyógyít. De kétségkívül tudsz dühös lenni, amikor az előbb említett bántalmazással vagy igazságtalansággal találkozol.

8. Érzed, tudod, hogy a kozmosz része vagy

Mikor éjszaka felnézel az égboltra, békésnek érzed magadat. Úgy érzed, ott van az otthonod, a csillagokban. Imádod a kozmoszt magad körül, mert kapcsolatban állsz vele – hiszen onnan származol – és annak a középpontjával, amitől vagy akitől minden fény származik, hívjuk azt Istennek, Forrásnak vagy Legfelsőbb hatalomnak. Tudod és érzed, hogy a része vagy és hogy az egész létezésed azt a cél szolgálja, hogy jobb életet teremts.

Forrás: arkadia.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -