Irta : Tom 2017. november 10., péntek

A novemberi hónap igen fontos szerepet tölt be a numerológiában, az év egyik legerőteljesebb időszakának tekintik. Ez azért van, mert a november a 11. hónap és a számmisztikában a 11-es szám mellé a nagyfokú kreativitás, az egység és a felsőbb tudat energiáit társítják.

2017-ben ezek az energiák csak továbbfokozódnak, a legfontosabb dátumok a november 1.-e, 10.-e, 11.-e, 28.-e és 29.-e lesznek. Ahhoz, hogy megértsük miért is rendelkezik olyan nagy erőkkel a 11-es szám, előbb az 1-es szám szimbolisztikáját kell megértenünk.



Az 1-es számjegy számmisztikája


Az 1-es képviseli az egységet és az összetartozást. Mind kapcsolatban állunk egymással és mind egyek vagyunk, erre emlékeztet az 1-es számjegy, ezen kívül új kezdeteket ígér és erőt ad egy új irányba való induláshoz.

A 11-es szám ezeket az energiákat csak tovább erősíti, ugyanígy a 111 és az 1111 számok is. Mindezek mellett az öntudatra való ébredést is hordozzák. Ezek a számok az Isteni birodalomhoz is köthetőek, ezért az angyalok és a vezetők energiái támogatnak. Ha ezekkel a számokkal találkozol, tudd, hogy jó irányba tartasz, és afelé haladsz, ami a te valós utad.

Ezek a számok új dimenziókat is képesek nyitni, például a régi pogány időkben a Samhain rituálé pont november 1.-re esett. Úgy hitték, hogy ezen a napon a legsötétebb órák alatt az élők és holtak közötti határ a legvékonyabb. Ezt a 3 életfelfogással magyarázták: A lenti világ, Föld, és a Felsőbb világ. Úgy hitték, hogy ezen a napon szabadon átjárhatnak a világok közt.

A legerőteljesebb nap mégis a november 11.-e, melynek energiái tökéletes közeget teremtenek ahhoz, hogy képes legyél céljaidat megvalósítani, és kapcsolatot teremteni önmagaddal.


A november spirituális jelentősége


A novemberi hónap energiái mindenkit egy magasabb szint felé vezetnek, céljuk, hogy létrejöjjön a kötelék köztünk és a céljaink közt. Mindegy, hogy milyen nehézségek elé állít az élet, az erő ott van benned, hogy megalkothasd a saját valóságod.

Ha tudatosan cselekszünk ezen időszak támogatása sem marad el. Ezeket a segítő energiákat felhasználhatjuk akár arra, hogy több szeretetet vigyünk az életünkbe, hogy hálát adjunk azért, amink van, de akár új dolgok megvalósítására is fordíthatjuk. Ezek az energiák a jövő év novemberében is újra fellángolnak, ezért ha hosszú távú céljaink vannak, azoknak is bátran kezdjünk neki.

Forrás: harmadikszem.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -