Irta : Tom 2014. április 26., szombat

Tartalom:

A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetők voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi művekben, különböző vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most először állnak össze teljes kinyilatkoztatássá, mely képes megváltoztatni mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek vele. Ez a könyv megmutatja, hogyan használhatod a Titkot életed minden területén – legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában. Segítségével felfedezhetsz egy benned rejlő, kiaknázatlan erőforrást, amely képes megszépíteni az életedet. A könyv lapjain mai tanítómesterek szólalnak meg, akik már megtapasztalták ezt az erőt. Ők a Titok által megszabadultak betegségeiktől, mesés vagyonra tettek szert, legyőzték az előttük tornyosuló akadályokat, és olyan dolgokra voltak képesek, amelyeket a legtöbb ember lehetetlennek gondol.

Frissítés: Ahogy látom a Dropbox biztonsági okok miatt csak letölteni engedi a könyveket,úgyhogy kattintsatok a kék "Download" gombra és mentsétek le!



Tudnivalók az e-könyv használatához

Nem rendelkezem a könyvek jogaival,azok továbbra is a szerzőkhöz,a kiadóhoz és egyéb jogos tulajdonosokhoz tartoznak. Saját használatra,szórakoztatás céljából osztom meg őket.
A könyvek többsége PDF formátumú,ahol nem,ott külön jelzem majd. Lehetőség van online olvasásra vagy letöltésre,a jobb alsó sarokban megjelenő ikonsor segítségével:jobbról a második (lemez) ikon a letöltésé.
Offline olvasáshoz szükség lesz az Adobe Reader telepítésére,ami ingyenesen letölthető.

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -