Irta : Tom 2014. január 4., szombat

2014. Január – Érzelemtest felszabadítás

A hónap mantrája:

TISZTA LÉNYEM KEGYELEMBEN, ÉRZELMEIM SZERETETBEN

TUDATOM RAGYOGÓ FÉNYBEN, ISTENNEL VAGYOK EGYSÉGBEN!


A 2014-es év első hónapja az első hangolás és beavatás színtere. Egy előkészítő periódus, hogy energiarendszerünk hozzászokjon az év feladataihoz. Olyan ez, mint amikor felállunk a rajtvonalhoz és elrugaszkodunk a jelre. A jó kezdés elősegíti a további történések pozitív kibontakozását…

Mivel 2014 energetikai és tudati feladata elsősorban az érzelmi fénytest hangolása és a kapcsolati háló újraépítése, ezért ebben a hónapban felkészítik bennünk ezeket a területeket a változásokra.


A Földön és a Föld energetikai terében több fényenergia-háló dolgozik. A Krisztus-hálót mindenki ismeri, mint a tudati kapcsolódás segítő dimenzióját. Ez az energetikai tér teszi lehetővé, hogy krisztusi tudatunkkal összekapcsolódva megélhessük az Öntudatra ébredés lehetőségét, azaz híd Isten és Ember között.

Létezik egy emberek közötti Fényháló is, amit én Szív-hálónak vagy Szívszeretet-hálónak hívok. Ez az energetikai kapcsolat minden élő ember között fennáll. Érzelmi Fénytestünk középpontjából kiindulva, emberi szívünk és tiszta szeretetünk érzéseihez bekapcsolódva, finom fényszálakkal kötődik minden ember szívéhez. Ez a Szeretet-háló átszövi emberi létünket, megvalósítva a teljes kapcsolódást szeretetünk által mindenkihez.

Ezen keresztül működnek egymással kapcsolatos megérzéseink, a szeretet energia küldése, a távgyógyítás, a közös ima és minden, ami az embereket összeköti a szeretetben.

Két olyan energetikai szintje van ennek a hálónak, amit használunk: a tudatos és a tudattalan kapcsolat.

A tudatos kapcsolat az emberi szeretet tanult szintje: ezen keresztül azokkal tudunk tudatos kapcsolatot létrehozni, akikkel szeretet minőségünk együtt rezeg. Azaz ugyanazon szeretetmintákat működtetjük, vagyis egy szeretetnyelvet beszélünk. Ez az emberi szeretet minősége, ami függ a tanult és tapasztalt mintáktól. Ezek az információk érzelemtestünkön tárolódnak.

A tudattalan kapcsolat az isteni szeretet önzetlen szintje: ezen keresztül mindenkivel folyamatosan (de sokszor tudtunkon kívül) kapcsolatban vagyunk. Ez isteni lényünk, szellemi szívünk kapcsolódása, emberi mivoltunkon keresztül. Ezek a rezgések érzelmi Fénytestünk energiáival rezegnek.

Mindkettőt tudjuk akaratlagosan is működtetni, csak rá kell hangolódnunk az adott Szívrezgésre. Lélekmagunkban lévő isteni Láng, a Szeretet ősi szikrája segít megtalálnunk a helyes frekvenciákat.




Mindenkinek egyedi szívfrekvenciája van. Olyan ez, mint az ujjlenyomat, vagy a hangazonosítás. Szívfrekvenciánk lelkünk rezgéseit rezgi, lélekdalunk ritmusára van behangolva.

Bár a műszerek nem tudják kimutatni ezt a leheletnyi különbséget a szívek hangja között, de ez egy azonosító, amivel a te szereteted megismerszik.

Ennek a frekvenciatartománynak a rezgéseit használod emberi, lelki és szellemi szintjeiden. Mikor emberi érzéseket táplálsz, akkor szívhangod az emberi frekvenciatartományokat rezgi érezhetően benned.

Mikor átkapcsolsz az önzetlen szeretet, az isteni érzelmek frekvenciaszintjére, a szívedben olyan érzések jelennek meg, melyeket nem lehet emberi érzésekként megélni, sőt igazából elmondani, leírni sem. Jóval többek annál…

De mindez megélhető általad… és teremtő erődet befolyásolja. Ugyanis az ember a Szeretetminőségből teremt. Amilyen lökést ad teremtésének, amilyen energiaminőségből indítja, olyan erővel valósul az meg.

Ennek megismerése most elsődleges feladatunk. Felismerni és tudatosan irányítani szív minőségünket, Szeretet-frekvenciánkat.

Ehhez elsősorban érzelmi Fénytestünk tudatos behangolása szükséges, lélekmag energiáink segítségével.

Ezért januárban a lélekmag-érzelmi hangolások erőteljes hatásait éljük meg. Lélekminőségünkből ebben az évben a segítő és megnyilvánító energiák segítségével ki tudjuk válogatni a minket már nem segítő dolgokat és hátráltató érzelmi, gondolati programokat. Mivel lélekminőségünk, mint víz őselemi szubsztancia, az érzések frekvenciáin rezonál. Az emberi érzések egyik segítő erejét a Hold szellemi minősége támogatja, ami átrezgi asztráltestünk rétegeit.

Mivel ebben az évben az érzelmi fénytest hangolása folyik, és a Holderők nagyon erőteljesen befolyásolják érzelmeinket, így újfajta jelentőséggel és energiákkal bírnak az újhold és telihold napjai.

2014-ben a Holderők hatásai más minőségben érnek minket, mint az előző években. Érzelemtestünkön a Hold fázisainak hatásaira, tisztítások, feloldások, gyógyítások és újratöltő energiaminőségek dolgoznak.

Telihold napjain elkezdődik a felhozott érzelmi blokkok feloldása, mely Újhold napjáig folyamatosan érzelmi megélésekkel segít elengednünk a felesleges ragaszkodásokat.

Újholdkor egy gyógyítási folyamat indul el érzelmi fénytestünkön, mely Telehold napjáig felismerteti velünk a minket szolgáló, isteni minőségű érzelmi viszonyulásokat és a gátló ragaszkodásokat is.

Nem is meglepő, hogy Január Újholddal kezdődik… hiszen amit előző évben és főleg decemberben tisztítottunk magunkon, most egy újabb minőség hangolja be és tölti fel.

Minden ilyen napon erőteljes lélekhangoló energiák áradnak rendszereinkbe és érzéseinket szólongatják.

Az érzelemtest hangolásában olyan érzelmi-minták segítenek, melyeket szív szintünkről küld nekünk lelkünk. Ezek azoknak az isteni érzéseknek a rezgései, melyek az teremtő fénysugarak erényei által születtek lelkünkben, tiszták és segítenek felébreszteni isteni érzelem-memóriánkat. Újhold és Telehold napjain különösen figyeljük intuíciónkat és álmainkat, az általuk küldött jelzéseket.









Telihold 2014:Újhold 2014:
Január 16.Január 1.
Február 14.Február -
Március 16.Március 1.; 30.
Április 15.Április 29.
Május 14.Május 28.
Június 13.Június 27.
Július 12.Július 26.
Augusztus 10.Augusztus 25.
Szeptember 9.Szeptember 24.
Október 8.Október 23.
November 6.November 22.
December 6.December 22.

Január hónap tehát egyrészt az előkészítésről, másrészt a minket hátráltató és az év folyamán várható további kódolást gátló energiák felszabadításáról szól.

Ahhoz, hogy Szív-hálónkat újra tudatosan bekapcsolhassuk az isteni frekvenciák Szeretetrezgéseibe és megérezzük a teljes összetartozást, érzelmi terünket kell megtisztítanunk, de legalábbis rendet raknunk benne, hogy tisztán lássunk, azaz érezzünk…

Az emberi érzelmek elhangolódtak a történelem folyamán, és az isteni kapcsolódás helyett fizikai személyekhez, dolgokhoz, tárgyakhoz, a birtoklás megéléséhez kötődnek. Egyfajta áruként kezelik nagyon sokan az érzelmeket: ha te is… én is. Szeretlek én, de mit adsz cserébe? Megteszem neked ezt a szívességet, de…

Ezeknél a mondatoknál a de utáni rész már csak ego, amit az ember valójában gondol, ami az elmét motiválja (ami igazából a lényeg az emberi vágyak teljesülése céljából).

Ezeket az érzelmeket kell megtisztítanunk a sallangoktól, a felesleges ragaszkodásoktól, a dolgokhoz való kötődésüktől, hogy csak maga a tiszta érzés maradjon (önzetlen szeretet, odaadás, együttérzés stb.). Ez az, ami visszakapcsol bennünket az isteni minőségbe, érzelmi Fénytestünkön keresztül.

Ehhez azonban emberi létünkhöz tartozó érzelmi kódokból kell kiindulnunk, melyek érzelmi testünkben rezonálnak…

Érzelemtestünkön található információk rezgései, tudatalatti jelzéseket küldenek agyunkhoz és szívünkhöz, ami a külvilág felé olyan érzéseket generál bennünk, melyet mi tudatos érzésként, illetve ebből következő cselekedetként érzékelünk. Itt a Szív-háló tudatos, tanult frekvenciáit érzékeljük.

Ezek előző vagy mostani fizikai létünkben szerzett, ill. megoldatlanul maradt érzelmi kódok. Kiéletlen vagy ragaszkodás által magunkhoz kötött érzelmek, vagy érzelmi vágyak.

Tudnunk kell azonban azt is, hogy olyan magasabb rendű aspektusok (is) irányítanak minket, melyek isteni létünk velejárói és lehet, hogy függetlenül a megélésektől, illetve azok mellett, tanítani kívánnak minket (ezeket érzelmi Fénytestünk rezonanciái küldik számunkra), ezeket Szív-hálónk tudattalan, isteni frekvenciáin keresztül érzékeljük magunkban.

Azért vagyunk most itt, fizikai testünkben, hogy minden részünket harmóniába hozva felismerjük önmagunkat, és tudatos választásokon át fejlődjünk.

Ezek a magasabb rendű célok ugyanolyan fontosak, mint fizikai létünk megélései. Ha ezeket összhangba tudjuk hozni, és a fizikai szintet bele tudjuk illeszteni a magasabb célok energiáiba, akkor fent és lent, kint és bent egyaránt megtaláljuk önmagunk egyensúlyi pontját.



Fénytesteink szellemi valóságainkból érkező energiákat/Fényeket közvetítenek nekünk. Olyan létezési formáink, melyek a fizikai életeken túlmutató, múlhatatlan részek.

A Fénytestek mindig az isteni minőséggel állnak kapcsolatban és az Univerzum örök törvényeit és igazságait hivatottak felismertetni velünk.

Fénytesteink bármely világgal képesek kapcsolatot létesíteni, így alakjuk meghatározhatatlan, végtelen Fényszálakból álló isteni Energia.

Ha szellemi terünkbe felemelkedve mégis meg kívánjuk nézni, mondjuk érzelmi Fénytestünket, egy hatalmas, fénylő, oszlopszerű energiát láthatunk. Ez a Fény ugyan tisztán felismerhető szellemi energiáinkban, mégis valahogy összeolvad vele, és egységben van minden térben (sajnos ez most a legtisztább meghatározás, amit emberi szavakkal le tudok írni, de maga a Fénytest energia ennél jóval több).

Ha magunkba engedjük Fénytesteink erejét, átengedjük az isteni Valóságnak az irányítást és magasabb célok felé haladhatunk úgy, hogy ugyanakkor nem veszítjük el emberi mivoltunkat sem.

De ehhez valahonnan el kell indulnunk… ahhoz, hogy felemelkedjünk a szellemibe, el kell rugaszkodnunk a földről. Ebben segít emberünk és emberi tudatunk. Innen kapunk kiindulási alapot, útmutatást, merre is haladjunk tovább. Ezért hát becsüljük és szeressük testünket és emberi valónkat, mert nélküle nincs tudati fejlődés.



Emberi akaratunk, odafigyelésünk, meghatározott célunk utat mutat tudatunknak, hol is kell dolgoznunk, tanulnunk.

Így emberi érzelmeink is mind útmutatók. Felismert energiáik kiindulási alapok a szellemi utazáshoz. Ehhez viszont elfogadással és megértéssel kell önmagunkhoz állnunk.

Így kapcsolhatjuk össze magunkban Szív-hálónk tudatos és tudattalan szeretetrezgéseit…

Aki úgy gondolja, van egy rész, ami benne rossz, mert „csúnyákat” érez, vagy gondol, és harcol ellene, az ott sosem jut el a Fénytest kapcsolat megismeréséig, hiszen ki nyer vagy veszít, ha önmagunk ellen küzdünk?!

Ha nem veszünk róla tudomást, ugyanúgy nem jutunk előbbre. A tagadás eltávolítás, így csak még messzebb kerülünk a megismeréstől.



Ezek az érzelmek olyanok, mint a karácsonyfadíszek, amiket régi újságpapír rétegekbe göngyölünk, hogy megóvjuk őket, mert tudjuk értékesek számunkra. Attól, hogy kívül porosak, vagy csúnyának tetszők a csomagolás miatt, attól még mindig magukban rejtik az isteni igazságot, csak félelmeink, megéléseink, vágyaink már az idők során át elrejtették őket.





Először is meg kell határoznunk valamilyen érzést magunkban, melyet nem tartunk igazán „jónak”, vagy „helyénvalónak”.

Ha felismertük mi az, menjünk bele, és határozzuk meg hol kapcsolódik érzelmi terünkbe, azaz hol bánt minket életünk mely területén (családban, barátok között, munkaterületen, saját magunkkal kapcsolatban), majd hívjuk Fénytestünk tudatosságát, hogy segítsen nekünk. Gondolatban lásd meg magad körül érzelmi Fénytested energia-oszlopát…

Kérjük, mutassa meg, mi az amit tanulhatunk, felismerhetünk ezáltal az érzelem által. Mit akar mutatni, milyen pozitív dolgot akar felébreszteni bennünk?

Fogadjuk el minden érzésünket szeretettel, hiszen mi hoztuk létre őket… az elfogadással már nem harcolunk ellenük.

Legyünk hálásak minden információért és tanításért amit e gyakorlat során kapunk, sőt köszönjünk meg minden érzést és küldjünk beléjük szeretetet, ezáltal elismerjük őket és akkor nem akarnak tovább ilyen intenzíven jelezni nekünk.

Engedjük magunkat vezetni és ne akarjunk semmit görcsösen megváltoztatni, hiszen már maga a felismerés és elfogadás is oldja ezeket a rögzültségeket.

Ha felismered, mi az a rejtett belső érzelem, isteni érzésminta, ami mind e mögött jelen van (pl. irigység mögött együttérzés, amit akkor nem tudtál megélni, mert szíved nem találta a helyes rezonanciát és mással helyettesítetted), akkor tudatosítsd magadban és engedd, hogy átragyogja az eddig téged bántó területet…

Így átérezve a téged segítő, igaz érzéseket Fénytested ragyogása által begyógyíthatod érzelemtested sebeit.

Csodás hangolódást mindenkinek!








A hónap fontosabb energiái (hetekben, de a hónap folyamán újabb információkkal töltöm majd fel):



Január 1. hete – Az első hét máris egy hangoló nappal kezdődik, hiszen január 1. Újhold napja. Az újrakezdés ideje. Ezen a héten érzelemtested intenzív tisztítása folyik (ebben te is segíthetsz tudatosan), valamint előirányzod gondolataiddal és érzéseiddel az előtted álló év eseményeinek megélését.

Minden újholdkor energiáink letisztultan állnak az érkező beavató és alakító hatások előtt.

Ekkor energiarendszerünk olyan csúcsponti állapotban van, amikor képes magába fogadni és ugyanakkor magából átadni a szükséges energiákat. Ebben az állapotban sokkal könnyebben kezdünk neki bármilyen átalakulásnak, mert az emberi tudat ilyenkor sokkal fogékonyabb. Az újhold kitágítja tudati tereink horizontját, ezzel befogadóvá tesz minket mindenre, minden új-ra. A leáradó és beállító erők ekkor kezdik el munkájukat fizikai síkon is, hiszen először szellemi és lelki tereinket hangolják. Ha tudatos befogadók vagyunk, fizikailag is érezhető változásokat tapasztalhatunk.



Január 2. hete – A Szeretetenergiák leáradása Fénytestünkön át a Szív-háló terébe. Most tudatosíthatjuk tudattalan érzéseinket, és megtalálhatjuk a bennünk létező isteni minőségeket.



Január 3. hete – Érzelemtest tisztítás következő fázisa… a felismert érzelmi gátak kitakarítása a Telihold energiája által, mely 16-án köszönt ránk.

Holdtöltekor érjük el a felvevőképességünk csúcsát, de szervezetünk gyakran reagál idegességgel erre az időszakra a fokozott Holderő leáradás miatt. Lelkünk ekkor nagyon nyitottan válaszol mindenre. Felszínre jöhetnek elnyomott érzések, gondolatok, melyek megszabadulásra várnak. Ez a nap így a kiürülés napja is. Ezért érdemes minden olyant elengedni magunkból, ami feszültséget, zavart, gátat okoz. Egyszerűen ismerjük fel mi az a dolog/dolgok, ami zavar minket. Szívünk jelzőrendszere segít nekünk ebben. Majd kérjük meg Holdanyát vegye el tőlünk és változtassa át, majd gondolatban „postázzuk” el neki mindezt. Ne feledjünk köszönetet mondani neki.



Január 4. hete – A Szív-háló tudatos és tudattalan tereinek kapcsolódását segítő érzelmek és intuitív üzenetek érzékelése. Most olyan érzelmi energiák dolgoznak bennünk, melyek segítik, hogy tisztelettel és szeretettel tekintsünk magunkra és a világra, valamint felismerjük és elengedjük az ezeket gátló dolgokat.



Január 5. hete – Az érzelmi Fénytest energiáinak beáradása szívterünkbe (szív templomunkba). Olyan megerősítéseket, belső jelzéseket kapunk, melyek irányt mutatnak további utunk felé. Érdemes ellátogatni szívünk templomába és meditálni a Szeretet Örök Lángjánál…


Áldott kapcsolódást az érzelmi Fénytest terébe!

Áldással:

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

www.kristalycsakra.hu



Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -