Irta : Tom 2013. december 18., szerda


Египет Джой Айяд астролог2013 végére vonatkozó prognózisa – hó Egyiptomban – teljesen hihetetlenül hangzott, de beteljesült. Dzsoj Ajjad kairói asztrológus és numerológus újabb jóslatokkal áll elő Egyiptom és a más országok számára.

Kairóban sok évtizede óta most esett először hó. Éjjel az egyiptomi főváros számos kerületében a hőfok +3-ra szállt le. Pénteken nappal Kairóban +7 fokot mértek, ami a meteorológiai megfigyelések több mint 120 éves történetében egyedülálló eset. A hó az ország más vidékeit is belepte. Alexandriában rendkívüli helyzetet hirdettek és felfüggesztették a tengeri kikötő működését. A Sínai-félszigeten pedig néhol a hótakaró vastagsága 3–5centit tett ki. Mindez komoly megpróbáltatásnak bizonyult egy olyan ország lakosai számára, ahol télen az átlaghőmérséklet +18 fokot tesz ki. Ilyesmire nem számított senki, beleértve a meteorológusokat is.

Minden bizonnyal az egyetlen személy, aki nemcsak előre látta a helyzetet, hanem pontosan meg is nevezte az időpontot, Dzsoj Ajjad kairói asztrológus é numerológus. 2013 végére és a 2014. esztendőre vonatkozó prognózisát a közelmúltban közölte az Oroszország Hangjával is. Eddig a „jövendőmondások királynőjének” nevezett Ajjad asszony két rezsim – Hoszni Mubarak és Mohammed Murszi – rendszer bukását jövendölte meg, azonkívül számos olyan jóslatot tett, amely elképesztő pontossággal beteljesült.


OH: Vajon mit érez, amikor az ablakon kitekintve hót lát?

DA: Nagyon jól érzem magamat, de mint mindenki Kairóban, most nagyon fázok. Figyelmeztetnem kell önöket, hogy ez még nem az utolsó hó az idén Kairóban. A világ számos országában a télen nagy fagy lesz.

Ami a következő évet illeti, amelyet Kelet-Ázsiában a Ló éveként tartanak számon, én Beszélő Ég Évének nevezem. Globális változások éve lesz ez úgy tisztán gyakorlati ügyekben, mint a szellemi szférában is.


OH: A változások nem feltétlenül rosszat jelentenek?

DA: A 2014. esztendő egészében véve sikeres lesz nem csak Egyiptom, hanem számos ország számára is. Egyebek között amiatt, mert a 2014-es szám összege 7 (2+0+1+4=7). A Tóra, Biblia és Korán szerint a 7 a tökélyt jelenti. Ennélfogva felköszöntöm Egyiptom népét az új esztendő alkalmából a hetes szám jegyében. 2013-ban rengeteg válás, búcsúzás volt, a jövő évben pedig sok-sok menyegzőre és találkozásra kell számítani.

A hetes nagy jelentőséggel bír Oroszország és Egyiptom számára egyaránt. 2014-ben Oroszországot, Egyiptomot is siker várja, amely megpróbáltatásokon át jön majd, mint az lenni szokott.

Libanon számára az előrejelzés nem túl nyugodalmas: ezen ország lakosainak óriási erőfeszítéseket kell majd kifejteniük, hogy elkerüljék a legrosszabbat. Nagyon elővigyázatosoknak kell lenniük és kerülniük kell minden viszályt.

A hetes nem hoz békességet az Egyesült Államok lakosainak. Ebben az országban a jövő évben komoly természeti kataklizmákra kell számítani. Azonkívül ott nagy megosztottság lesz a társadalomban, ami az általunk ismert Amerika végének kezdetét jelentheti.


OH: Mi várja Oroszország Hangját az új esztendőben?

DA: Az Oroszország Hangja szavak hetest adnak. Erről éppen most beszéltünk. Amint mondtam, ez a győzelem számjegye. Az Oroszország Hangja ha nem is 100%-ra, de 90%-ra jó esztendőnek néz elébe.


Forrás: http://hungarian.ruvr.ru

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -